JAVNI POZIV ZA PODRŠKU I UNAPREĐENJE STOČNOG FONDA I KVALITETA MLIJEKA

Zgrada Opštine Petnjica

Sektor za poljoprivredu opštine Petnjica, obavjestio je poljoprivredne prizvođače sa područja opštine da je Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u skladu sa Agrobudžetom za 2018. godinu i budžetskom linijom raspisalo Javni poziv za “Podršku unapređenju stočnog fonda”,  kao i „Podršku za unapređenje kvaliteta sirovog mlijeka“ za 2018. godinu.

 

Kako su saopštili za portal iz ove službe, mogućnost dobijanja podrške imaju i početnici, a rok za dostavljanje zahtjeva kada je u pitanju poziv za podršku unapređenja stočnog fonda je 15. april 2018. godine. Rok za podnošenje Zahtjeva za dodjelu podrške za unapređenje kvalitet sirovog mlijeka je  30. jun 2018. godine.

„Za sve detaljnije informacije povodom ova dva Javna poziva, zainteresovani se mogu javiti našoj službi u zgradi opštine svakog radnog dana. Služba za poljoprivredu opštine Petnjica stoji na raspolaganju našim poljoprivrednim proizvođačima i spremni smo da pružimo svaki vid pomoći“, saopštili su iz službe za poljoprivredu opštine Petnjica i napominju da zainteresovani odmah otpočnu sa potrebnom dokumentacijom jer će u slučaju ranijeg utroška sredstava, Javni poziv biti će zaključen.

DENIS BOŽOVIĆ