NAJBOLJI U 2017. GODINI – KADETI FK PETNJICA, ADNAN MEHOVIĆ I JASMIN RECHSTEINER

Opštinska zastava na novoj zgradi petnjičke administracije

Žiri za dodjelu nagrada u oblasti sporta za 2017. godinu odlučio je da je najbolji sportski kolektiv FK Petnjica-kadetska selekcija, koji je i bio jedini nominovani u ovoj kategoriji.

Fudbalski klub Petnjica je od svog osnivanja 1977.godine,a posebno od svog reaktiviranja 2006.godine,postizao značajne sportske rezultate. Uprava kluba sa svojim sponzorima I prijateljima učinila je monogo toga kako bi stvorila što bolje uslove za takmičenja što je I doprinijelo ostvarenim rezultatima. U okviru rada fudbalskog kluba od nedavno napravljen je još jedan korak dalje a to je rad sa mlađim kategorijama.Oko 40-ak mladih kadeta aktivno trenira I već pokazuju svoje fudbalske vještine..

Za najboljeg sportistu u pojedinačnoj konkurenciji izabran je Adnan Mehović. U toj kategoriji imali smo dvije nominacije: Seid Adrović, fudbaler i Adnan Mehović, član kluba borilačkih vještina.
Adnan Gaga Mehović, član Kluba borilačkih vještina Petnjica. On je u 2017 godini osvojio:
-Zlatnu medalju na međunarodnom prvenstvu u Novom Sadu 2017
-Zlatnu medalju na prvenstvu Crne Gore Podgorica 2017
-Zlatna medalja na prvenstvu u Subotici ujedeno I najbolji takmičar prvenstva 2017
-Evropski profi prvak u Kombat kategoriji Petnjica 2017

Adnan Mehović je stekao I zvanje majstorskog pojasa 3 dana u karate u Subotica 2017.

Kada je u pitanju kategorija najbolji sportista u dijaspori, tu je glasovima ljudi uglavnom iz dijaspore, pobijedila Jasmin Rechsteiner, rođena 29.08.1999 godine . Fudbalom se bavi već 11 godina, trenutno standardno igra za švajcarski St. Gallen I od ove godine je standardna reprezentativka Crne Gore za kategoriju do 19 godina. Do sada je za crnogorsku reprezentaciju postigla dva gola.

Sasatv žirija:
1. Elmir Šabotić
2. Denis Božović
3. Adel Muratović
4. Almir Ramdedović
5. Suad Cikotić