STRELJAČKI KLUB “BIHOR” POČINJE SA TAKMIČENJIMA

Streljački klub Bihor

Streljački klub Bihor iz Petnjice, osnovan prije nepunih pola godine, u subotu, 16.decembra, i zvanično počinje sa takmičenjem. Naime, šesto kolo Kupa CG standardnim vazdušnim oružjem na programu je na strelištu Ljubović u Podgorici. Prva serija počinje probom u 09:45 h. Bihorski strijelci će takođe istog dana uzeti učešće od 13 časova kada je na programu otvoreno prvenstvo Podgorice serijskim vazdušnim oružjem.

Petnjičani su prijavili takmičare samo u kategoriji seniora i nju sačinjavaju tri strijelca, Medit Ćeman, Mensur Hodžić i Adnan Agović. Ovo je prvi izlazak bihorskih strijelaca na zvaničnom takmičenju i od njih se očekuje da ostave zapažen rezultat.

„Ovim putem bih se zahvalio Željku Obadoviću i svim ostalim članovima Streljačkog saveza iz Berana, koji su nam ustupili opremu tako i prostor za treniranje. Svakodnevno, do takmičenja, naši članovi putuju do Berana gdje vrše pripreme u prostorijama Streljačkog saveza Berane. U periodu koji je pred nama, moramo da obezbijedimo opremu i prostor za treniranje ovdje u Petnjici. Zahvaljujući predsjedniku opštine, Samiru Agoviću, koji nam je finansijski pomogao da pokrijemo troškove priprema i odlaska za ovo takmičenje, naši takmičari će stati na vatrenu liniju strelišta Ljubović“, kazao je predsjednik Streljačkog kluba Bihor Suad Cikotić i dodao da će u narednom periodu uprava kluba nastojati da obezbijedi uslove za članove kluba u matičnoj opštini a ozbezbjeđivanje boljih uslova direktno bi uticalo i na ostvarene rezultate. 

DENIS BOŽOVIĆ