PRIJATELJ RADIJA GAGITOURS: VANREDNE LINIJE U SUSRET NOVOJ GODINI

Prva petnjička agencija za prevoz putnika, „GAGITOURS“, i ove godine misli na svoje putnike. Kako su kazali iz menadžmenta ove agencije, za svoje putnike su organizivali vanrednu liniju 15 -12-2017 godine sa polaskom iz Esch / Alzeta u 19 časova a iz Luxemburga u 20 časova.

„Molimo sve zainteresovane da se na vrijeme jave i rezervišu karte. Karte mogu kupiti kod Elvisa Koraća tel. 621 455 201. Unaprijed vam se zahvaljujemo na poverenje koje nam ukazujete. Nemojte zaboraviti da iskoristite decembarske povoljnosti koji smo napravili za vas“, ističu za portal radija iz menadžmenta ove agencije.

„U decembru nudimo našim putnicima posebne povoljnosti. Povratna karta za odrasle 100 eura, a u jednom pravcu 60 eura. Posebna napomena da je za djecu do 4 godine besplatno, a od 4- 12 godina povratna 60 eura, dok je u jednom pravcu 40 eura. Molimo sve zainteresovane da nam se na vrijeme jave radi rezervacije zbog velikog interesovanja“, naglašavaju ljudi koji vode prvu petnjičku agenciju za prevoz putnika.