AGOVIĆ I ADROVIĆ: GRAĐANI NAM DALI MANDAT DA ZAVRŠIMO ZAPOČETO

Agović i Adrović

Na konferenciji za medije, predsjednik OO DPS-a Petnjica, Mehmed Adrović zahvalio se svim Bihorcima koji su ostvarili svoje biračko pravo kao i petnjičkoj dijaspori.
,,Posebnu zahvalnost dugujem građanima koji su masovno podržali Demokratsku partiju socijalista jer su vidjeli potencijal i snagu koja može uspješno da vodi i Crnu Goru i Petnjicu. DPS je svojim sjajnim rezultatima kako u Petnjici tako i u drugim opštinama u kojima su se održali lokalni izbori pokazao da je najjača partija”, kazao je Adrović u svojem obraćanju.
Javnosti se obratio i predsjednik Opštine, Samir Agović.

,,Demokratska partija socijalista je ponovo pokazala da je dominantan politički subjekat u Petnjici. Ovakav politički rezultat smo pokazali zato što smo predano radili u proteklom mandatu. Imali smo snažnu podršku Vlade Crne Gore, brojne projekte smo realizovali i imali višemilionske investicije. Građani su sve to prepoznali i dali nam podršku. Gotovo dvotrećinska većina je najbolji pokazatelj da je Demokratska partija socijalista ima snažnu podršku kako ljudi koji su ovdje tako i onih u dijaspori. Podršku smo imali od predsjednika Đukanovića, premijera Markovića kroz realizaciju kapitalnih projekata.  Građani Petnjice treba da budu ponosni jer su pokazali zrelost, mudrost i spremnost da projete koje smo započeli i koje treba da realizujemo u narednom periodu završimo. To što smo osvojili većinu ne znači da ćemo zapostaviti one koji nisu ušli u parlament već da ćemo praviti koheziju i posvećeno raditi.”
Na pitanje da li će ponovo ući u koaliciju sa SD-om s obzirom na činjenicu da imaju apsolutnu većinu, Agović kazao je da će stav imati nakon partijskog zasijedanja. Ukoliko budu postojali neki viši interesi onda će se odluke donositi u skladu sa tim interesima.

S.A.