PREDATA IZBORNA LISTA “SNP ZA DOBRO PETNJICE”

SNP Petnjica predaje izbornu listu

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije predao je večeras izbornu listu. Nosilac liste Zaim Ličina je za portal Radija Petnjica rekao da je ta partija predala listu sa 21 imenom, kandidatom za odbornika u SO Petnjica.

“Lista je pod nazivom SNP za bolju Petnjicu” i vjerujemo da ćemo u budućem sazivu biti dio vlasti. Prije svega želimo da zaustavimo iseljavanje iz Bihora. U našem programu jedna od najvažnijih stvari je izgradnja putne infrastrukture. Ponos mi je što smo mi građanska partije i borićemo se za dobrobit ljudi iz Bihora. Petnjica zapuštena opština i treba puno da bi se to popravilo”, rekao je Ličina.

Na pitanje da li će se problemi u vrhu partije i podnošenje ostavke jednog od čelnika OO SNP Petnjica Pajazita Rastodera osjetiti na rezultat, Ličina je rekao da to neće poremetiti ništa.

“Partija je jača kada su otišli pojedini ljudi, to je prava korist za partiju. Nadam se u Boga i u moje partijske drugare da ćemo ići naprijed. Bićemo jači na ovim izborima. Imali smo jednog odbornika a sada očekujem dva”, rekao je nosilac liste SNP za bolju Petnjicu Zaim Ličina.

S.R.