BDZ PETNJICA: DOSTA JE POLITIČKIH POTKUSURIVANJA IZ PODGORICE PREKO LEĐA BIHORACA

bdz

Bošnjačka demokratska zajednica Petnjica je u svom saopštenju pitala Bihorce da li je došlo vrijeme da prestanu politička potkosurivanja iz Podgorice preko leđa Bihoraca.

“Zamislite apsurd da se u 21 vijeku,  Bihorcima nude zemljani nasipi, stubovi za struju.. dok ostatak Crne Gore uživa u svim infrastrukturnim blagodetima. Dragi naši Bihorci, vašim glasom obezbjeđujte podgoričkim političkim partijama enormna finansijska sredstva, koja od kojih oni nijesu u  stanju ni 10 odsto ulože u Bihor, čemu smo svjedoci punih 25 godina. Naravno, ne želimo svu krvcu da svalimo na Podgoricu, već želimo da ukažemo na činjenicu da naši politički predstavnici nijesu imali kapacitet da Bihor učine mjestom gdje će se dostojanstveno živjeti”, piše u saoštenju BDZ Petnjica.

Oni dodaju da ta partija nudi Bihoru otvaranje novih radnih mjesta, ulaganje u obrazovanje i uslove za dostojanstven život.

“Svjedoci smo da se ovih dana na političkoj sceni igra poznata igra dokazivanja ko je veći Bošnjak, a ko manji četnik, a od toga mi Bihorci, nemamo nista. Mladi u Bihoru nemaju više vremena da čekaju predsjednićke ili parlamentarne izbore, niti to ko će biti novi gradonačelnik Podgorice, Mojkovca, Ulcinja”, stoji na kraju saopštenja BDZ Petnjica.