MUHOVIĆ: AMBASADA TURSKE DA PROVJERI DA LI FABRIKU PEŠKIRA NA BORU RADE LJUDI IZ TERORISTIČKE ORGANIZACIJE “FETO”

Adnan Muhović

Povodom saopštenja  OO DPS Petnjica reagovao je OO BS Petnjica. Saopštenje prenosimo integralno.

“Poštovani Bihorci, čiste su besmislice da DPS kao partija radi put Petnjica-Berane, jer to ne može da radi nijedna partija, a to što petnjički DPS poistovjećuje Vladu Crne Gore sa DPS-om je u najmanju ruku manipulativno, neznaveno i gura prst u oko koalicionom partneru na državnom nivou, Bosnjackoj stranci čiji je resorni ministar saobraćaja najzaslužniji za ovaj decenijama čekani projekat. DPS želi da sebe prikaže kao partiju koja je zaslužna za sve u Bihoru, a Bihorci dobro znaju za njihove “zasluge” ‘90-ih godina zbog kojih danas dvije Petnjice žive  van nje. Nažalost, taj trend iseljavanja se nastavlja, jer DPS je privatizovao i opštinu i skupštinu do sad nevidjenom političkom korupcijom zbog koje su i predsjednik opštine i tzv.predsjednik skupštine više puta saslušavani u Tužilaštvu. Vlada radi timski i DPS nije u mogućnosti da sam donosi odluke ni na Vladi ni na Skupštini Crne Gore, tako da pripisivanje zasluga za izgradnju magistralnog puta Petnjica-Berane od strane petnjičkog DPS-a je čisti idiotizam!

O njihovoj marljivosti je suvišno pričati, a o njihovom “otvaranju” pogona i fabrika je sve poznato. Ne znamo samo sa kojom to firmom hoće da proizvode peškire, da li sa ovima koji su protiv zvanične demokratske vlade u Turskoj? Molimo ambasadora Turske u CG da provjeri o kojim se licima radi i kakvim firmama, jer ako se ustanovi, a ima indicija da je to teroristička organizacija FETO da odmah uputi protestnu notu i zaustavi nečije podle i zlobne namjere, koje mogu nanijeti štetu i Bihoru i Crnoj Gori u cjelosti.

Takodje, priča o “volontiranju”  je u najmanju ruku smiješna i petnjički DPS na ovaj način ismijava Bihorce, namećući im manipulacije i  neistine. Dr Erol Muratović obavlja funkciju predsjednika Skupštine volonterski zato što tako mora po Zakonu! Ne može da bude profesionalno angažovan na dva mjesta, u bolnici i skupštini, osim ako ne misle u lokalnom DPS-u da se sve može kršiti i zloupotrebljavati, što u ovom slučaju zakon o radu jasno zabranjuje.  Poštovani sugradjani, ne nasijedajte na manipulacije i trikove DPS-a koji su izlizani i zbog kojih ste imali i imate probleme. DPS gubi vlast u svim opštinama u Crnoj Gori gdje su većina Crnogorci i Srbi, pa hoće da te gubitke nadomjeste u Petnjici, Rožajama, Plavu, Gusinju i B.Polju. Nedajmo im to više”, stoji u saopštenju OO BS Petnjica koje potpisuje predsjednik te organizacije Adnan Muhović.