ROŽAJCI OSVOJILI TURNIR U MALOM FUDBALU “MEHO AGOVIĆ”

Predsjednik opštine Samir Agović uručuje pehar pobjednicima turnira

U organizaciji Opštine Petnjica i Centra za kulturu Petnjica, juče se održao III opštinski memorijalni turnir u malom fudbalu „Meho Agović – Igrom protiv zaborava“.

Za turnir se prijavilo 12 ekipa od kojih su dvije iz Rožaja: Bilijar klub Donja Lovnica i Gornja Lovnica, četiri iz Berana: ekipa Talum, Simon voyages, Gril haus Goranac i ,Kolorado kompani. Iz Petnjice se prijavilo šest ekipa: Gornji Bihor-Vrbica, Škola Kur'ana-Petnjica, Atomski mravi-Vrbica, OO DPS Petnjica, Kadeti FK Petnjica i Opština Petnjica.

Turnir je osvijila ekipa Gornje Lovnice iz Rožaja, drugo mjesto dobila je ekipa OO DPS Petnjica , dok je treće mjesto pripalo ekipi Grill Haus Goranac iz Berana.

Nagradu za najboljeg strijelca osvojio je Vaso Dubak a najbolji golman je bio Nemanja Novović. Obojici su uručeni prigodni pokloni.

Tragično stradali Meho Agović je je u Bihoru bio poznat po svom dobročinstvu i poštenju. Negovi rođaci, prijatelji, šira rodbina, sugrađani…uz podršku predstavnika petnjičke opštine i Centra za kulturu su ispratili ovaj turnir koji, ponavljajući se iz godine u godinu, prerasta u tradicionalni. Turnir se održao na poligonu Osnovne škole „Muhmut Adrović“ u Petnjici sa početkom u 10 časova.

SELMA ADROVIĆ