TRADICIONALNI SABOR “SANEM 2017”

 

Već tradicionalni sabor u organizaciji  BOŠNJAČKOG DONATOSKOG FONDA  održaće se i ove godine u Luksemburgu, u gradu SANEMU, kod dvorca ‘SUESSEMER SCHLASS’ u NEDELJU 02. JULA 2017. GODINE.

Kao i svake godine, tako i ove, vriedni i agilni ljudi iz Upravnog odbora ‘BDFONDA’ privode kraju pripreme za održavanje još jedne  u Luksemburgu,prepoznatljive manifestacije. Kako bi sve proteklo u najboljem redu, na pripremi i realizacije angažovano je preko 50 članova i simpatizera ‘BD FONDA’.Svoje prisustvo su potvrdili mnogobrojni sponzori koji podržavaju rad ovog fonda.

U Muzičko- zabavnom programu  nastupiće  pobjednik ZVIJEZDA GRANDA za 2016 godinu, Ibro BUBLIN, pjevačica MELI MELI i zvijezda iz Luksemburga EKA DURAKOVIĆ.

Pripremljena je velika ponuda raznovrsnog pića, jela sa roštilja, pečenje ispod sača, kahva, poslastice…

Sabor je uvijek na poznatom mjestu pored dvorca i očekuje se velika posjeta dijaspore iz Luksemburga i okolnih zemalja, jer ovaj sabor  je prilika da se sretnu i provedu nezaboravno druženje prijatelji, drugovi, familija, rodbina, da se dogovere za prestojece godisnje odmore…

Cijena ulaznice je simolična i iznosi 10 €, za članove ‘BD FONDA’ kao   za decu do 15 godina, ulaz je besplatan

Na kraju treba istaći činjenicu da svi oni koji dođu na sabor, samim dolaskom učestvuju u humanitarne aktivnosti koje sprovodi

BD FOND, jer sva sredstva prikupljena na manifestaciji idu u pravcu humanitarnih  projekata koji se godinama realizuju. Zato, bujrum i dobro došli, podržimo ovu akciju i družimo se u prirodi!

 Za više informacija pozovite telefone:

621 364 196, 621 726 588, 691 748 936.

 R. Adrović Aron

BD FOND