PETNJICA JE RASADNIK TALENATA, MEHOVIĆ NAJBOLJI DOKAZ

Gostovanje u Radiju Petnjica

Gosti jutarnjeg programa Radija Petnjica su bili Adnan Gaga Mehović, majstor karate i nosilac crnog pojasa treći dan, njegov menadžer Mehmed-Meša Adrović, trener Dejan Radević kao i predsjednik opštine Petnjica, Samir Agović.

Mehović je za našu emisiju rekao da je zadovoljan osvojenim rezultatima u Srbiji i posebno je istakao zaslužnost svojeg menadžera, trenera i opštine koji su mu u svim segmentima dali podršku.

,,Trening sam obavljao i u Petnjici u Njemačkoj i svojom posvećenošću i upornošću sam postigao dobar rezultat”-rekao je Mehović.

Mehović se ovim sportom uspješno bavi već devet godina.

Njegov trener Dejan Radević je pohvalio devetogodišnju saradnju sa mladim sportistom kojom je stvorena dobra pretpostavka za njegovo dalje napredovanje i uspjehe.

,,Posebno bih istakao borbu za titulu evropskog prvaka u disciplini KOMBAT koja treba da se održi 3-eg avgusta kod nas. Zahvaljujući njegovom trudu, radu i želji za napredovanjem, nadamo se dobrim rezultatima koji će mu otvoriti vrata za profesionalno bavljenje ovim sportom. Manifestacija će biti veoma značajna za nas jer će biti jako dobro ispraćena i posjećena, kako od strane posjetilaca iz naše zemlje tako i van nje”, rekao je Radević.

Mehmed Adrović je rekao da je glavni podstrek za njegovo angažovanje oko mladog bihorskog sportiste njegov sportski duh, predispozicija i želja za napredovanjem kao i promovisanje naše opštine i kroz  sportska dešavanja.

,,Želja mi je da pored treninga koji obavlja Dejan, Adnanu pružim i dodatne pripreme uz profesionalce u Njemačkoj u susret borbi koja je zakazana za treći avgust”, rekao je Adrović.

Predsjednik opštine, Samir Agović je istakao zadovoljstvo svih iz lokalne samouprave zbog postignutih rezultata Adnana Mehovića. Takođe, uputio je zahvalnost i menadžeru i treneru kao i svim ostalim koji su pomogli da se dođe do ovakvih rezultata.

,,Zbog toga što Petnjica do sada nije bila u prilici da pomogne našim talentima, veoma je mali broj onih koji su uspjeli svoj talenat da kanališu i ispolje na pravi način. Nakon osnivanja opštine mi smo okrenuti njegovanju zdravih stilova života koji se najbolje mogu ostvariti kroz sportske aktivnosti. Petnjica je mjesto u kojem su se rodili brojni sportski talenti i koji su danas izvanredni sportisti. Dužnost opštine je da pomaže afirmaciju ovakvih talenata i ja sam ponosan što će naša opština biti domaćin jednog prestižnog takmičenja na kojem će, nadamo se, Adnan opet postići izvanredan uspjeh i popeti se na pobjednički tron“, rekao je Agović.

SELMA ADROVIĆ