ZGRADA U CENTRU PETNJICE GOTOVA DO KRAJA GODINE

Zgrada u centru Petnjice se intezivno gradi. U razgovoru sa jednim od vlasnika objekta, Eldarom Tiganjem, saznali smo da će objekat imati višenamjensku svrhu. U prizemlju će biti smještene garaže i poslovni prostori, a gornji dio objekta je predviđen za izgradnju stanova.

Na pitanje da li ima zainteresovanih kupaca za prostore u ovoj zgradi, Tiganj je rekao da ima i da su se zainteresovani javili i prije završetka izgradnje.

,,Investicija za ovaj objekat prema projektu iznosi više od 360 000 eura. Izgradnju smo otpočeli prema detaljnom urbanističkom planu i smatramo da ova zgrada neće narušiti izgled Petnjice već nasuprot tome, daće joj poseban sjaj i moderniji izgled kao što je dala nova zgrada opštine”, rekao je Tiganj.

Planirano je da ovi radovi  budu završeni do kraja godine.

,,Mi predano radimo i doprinosimo razvoju ove opštine, jedan od najboljih pokazatelja toga je naša firma doo ,,Tref” koja je izgradila u Vrbici proizvodni pogon i koji je od velikog značaja za ovaj kraj a planiramo i proširenje proizvodnog programa”, zaključio je Tiganj.

SELMA ADROVIĆ