OO SD PETNJICA: STANJE POLITIČKOG BUNCANJA “MEDIJSKE ZVIJEZDE” JOŠ TRAJE

SD Petnjica

Petnjičke socijaldemokrate reagovali su na izjavu predsjednika SO Petnjica Adnana Muhovića. Saopštenje prenosimo u cjelosti.

Uz “razumijevanje” bivšeg predsjednika SO Petnjica i njegovog leleka i plača zbog gubljenja funkcije sa koje je, inače, u više navrata brukao Bihorce, ničim ne doprinoseći da se Petnjica razvija, očekujemo da njegovo stanje političkog buncanja traje još neko vrijeme, dok shvati da funkcije „ne ostaju od baba“ i da se treba privići na činjenicu da si predstavnik naroda do trenutka dok te narod smatra podobnim.

Imali ste priliku, bivši predsjedniče SO Petnjica, da vratite dobrim ukazano povjerenje, da afirmišete interese svoga kraja i svakako, imali ste priliku da opravdate jednu od najvećih zarada koju su Bihorci plaćali u proteklom periodu, ne da bi ste ih brukali, nego da bi nešto korisno uradili za njih. Sada je već evidentno da ste za ove tri i po godine lokalne vlasti jedino postali: “medijska zvijezda”.

Nije u redu, gospodine Muhoviću, da baš Vi, kao “medijska zvijezda”, koji ste, od svoga izbora na mjesto predsjednika SO Petnjica, nizašta uzeli i uzećete blizu 100 000 eura bihorskog novca, koliko Vam je isplaćeno kroz enormne zarade i druga primanja, optužujete nekoga za korupciju ili prodaju.

Ovom prilikom podsjećamo građane, vodeći se Vašom logikom, ne samo da ste se prodali, nego ste i prodavali opštinsku imovinu, tačnije, otuđili ste automobil koji je uvaženi gospodin Izet Rastoder poklonio svom kraju i svojoj opštini, da biste, dodavajući 5000 eura novca građana, kupili neko luksuznije kako bi lakše, na račun Petnjičana, stizali do beranskih kafića gdje ste provodili većinu svog radnog vremena. Znaju građani Petnjice kako ste se, kao lokalni funkcioner, zahvalili Izetu Rastoderu, kao što znaju da smo ga mi, Socijaldemokrate, zbog njegovih humanih djela, predložili za opštinsku nagradu Petnjice koju je i dobio.

Napominjemo Vas bivši predsjedniče SO Petnjica, i podsjećamo građane, da su Socijaldemokrate za potpredsjednika Opštine Petnjica, predložile mladog i perspektivnog menadžera, diplomiranog ekonomistu za javne finansije sa Univerziteta Crne Gore, koji nije dokoni političar, već stručnjak za oblasti iz kojih se školovao i radio, a koji će svoje znanje iskoristi da doprinese boljitku naše opštine i naših građana, afirmišući kvalitetne vrijednosti i po kojem će se naša opština, između ostalog, pozitivno percipirati.

Sa Vašim daljim senzacionalističkim izjavama nemamo vremena da se bavimo, moramo da radimo i ispravljamo greške koje ste načinili, a ne da se fotografišemo.

Opštinski odbor SD Petnjica