JAHOVIĆ: MOŽDA SE KANDIDUJEM ZA PREDSJEDNIKA CRNE GORE 2018. GODINE

Mirsad Jahović
U susret predsjedničkim izborima u Crnoj Gori 2018. godine predsjednik udruženje iseljenika iz Crne Gore Indiana – Cetinje, Mirsad Jahović rekao je da je možda sazrelo vrijeme da državu vodi žena.
“U Crnoj Gori ima dosta žena koje su sposobne da vode državu. Mislim da bi se trebao napraviti taj istorijski zaokret i puno povjerenje dati jednoj od umnih žena iz Crne Gore”, rekao je Jahović.
Govoreći o predsjedničkim izborima Jahović je nagovijesti mogućnost i njegovog kandidovanja.
“Možda se i tako nešto desi, ali se na taj korak još nijesam odlučio. Kad budem i ako budem, javiću na vrijeme”, rekao je Jahović.
Na pitanje da li postoje ideje da formira stranku, Jahović je rekao da su crnogorskom društvu potrebne promjene i da ideja o formiranju partije postoji i da se na tome radi.
“Crnoj Gori je poptrebna nova partija nepokolebljivih, nepotkupljivih, poštenih, časnih, umnih i sposobnih rodoljuba koja će raščistiti političku scenu Crne Gore. Vjerujem da takvih u našoj Crnoj Gori ima dosta ali su sklonjeni na margine dešavanja. Posebno ističem da bi u toj partiji posebnu ulogu igrale žene, jer se, kao što se zna, kuća na tri ćoška oslanja na ženu a jedan na muškarca”, zaključio je Jahović