AKCIJA: POKLON ZA DJEČIJI OSMJEH

Radio Petnjica i portal se pridružuju humanitarnoj akciji pod nazivom Poklon za dječiji osmjeh. Objavljujemo pozivno pismo organizatora.

Dragi prijatelji!

Humanitarna akcija, pod nazivom: “POKLON ZA DJEČJI OSMIJEH”, kojoj je cilj, da mi građani i državljani Crne Gore, zajedničkim snagama prikupimo novogodišnje poklone za svu djecu iz Crne Gore, koja su socijalno ugrožena i za djecu koja imaju posebne potrebe, već je zaživjela i van granica naše Crne Gore, odakle su obećane veće količine poklona za tu našu djecu!

Ovom prilikom, želim svima da saopštim sledeće:

Djece koja su socijalno ugrožena i djece sa posebnim potrebama, na žalost ima u svim opštinama u našoj Crnoj Gori!

Ideja je, da se u svim opštinama u našoj Crnoj Gori u mjestima predvidjenim za to, ostavi po jedan slatkiš ili novogodišnji paketeić za tu djecu! (Makar jedna čokolada)

No, s obzirom da većina vas nema vremena da ide i da nosi poklone na ta mjesta, a veliki vas je broj, onda uradite sledeće:

Kupite poklon i odnesite ga u bilo koji vrtić ili školu u vašoj opštini ili dje vi hoćete, samo da dodje u ruke djeci koja su socijalno ugrožena i djece koja imaju posebne potrebe!

Novac u ovoj humanitarnoj akciji niko ne može dat’, nit’ postoji mogućnost za to! NI JEDAN JEDINI CENT!!!!!

Ako želite da ostavite novac, onda podjite u neki market, koji vi izaberete i uplatite na njihov žiro račun novac za poklone ili ih kupite, a neko će doć’ po njih ili vi nekome recite da dodje po iste i neka ih da djeci, koja su socojalno ugrožena i djeci koja imaju posebne potrebe!

Molim vas da požurite, jer je Nova godina blizu!!!!

Svi vi koji ste u mogućnosti da ostavite poklon i želite to da uradite, možete ih ostavit’ na sledećim mjestima u Crnoj Gori :

Podgorica: “Bio Eliksir.”

Berane: Butik, “BUUM.”

Nikšić: Butik, “Sanja.”

Budva: Picerija “Luka s'” , stari grad.

Danilovgrad: “Crveni Krst.”

Cetinje: Butik, ” Lukin Ormaric .”

Golubovci i Zeta: Dječiji vrtić u Golubovcima.

Bijelo Polje: Dječija igraonica, “New Elitte club.”