DEMANTI: PROZIVATE NAS, NEKA VAM JE NA ČAST

Demanti na tekst objavljen 10. oktobra na portalu www.bosnjaci.net

U tekstu pod naslovom Skandalozno: Đukanovićev režim kupuje glasove Bošnjaka, objavljenom 10. oktobra ove godine spomenuti smo u negativnom kontekstu i nas dvojica Munir Ramdedović i Esad Halilović kao aktivisti koji u Luksemburgu presrećemo građane Crne Gore i vrbujemo ih za odlazak na glasanje i to za stranku DPS, što je čista izmišljotina, notorna laž koja ima za cilj da se bez i jednog povoda oblate naša imena.

Želim da kažem da ja – Munir Ramdedović nikada i nikoga nijesam zasretao, niti presretao, niti agitovao za bilo koga, iako sam savršeno svjestan svih mahana i dobrih djela predsjednika DPS-a. Mi Bošnjaci smo, po svoj prilici, narod koji brzo zaboravlja i loša i dobra djela prema nama.
Lično mislim da je odlazak na glasanje u svojoj državi obaveza i ponos, a ne kriminal, kako to neki žele da okvalifikuju.
Svi znamo da je Milo Đukanović sačuvao mir u Crnoj Gori. Odbio je ratni požar od vrata naših kuća, a da je buknulo mnogih od nas danas ne bi bilo.
Između Vojvode Mandića i Mila Đukanovića – biću vazda za Mila. Ali još jednom podvlačim da je moje ime zloupotrijebljeno i najavljujem tužbu protiv portala www.bošnjaci.net.

Ja, Esad Halilović, takođe, kategorično odbacujem sve insuinacije vezane za moje ime, te kao čovjek koji u Luksemburgu ima veliki broj prijatelja i koji nikada i ni sa kim nijesam došao u bilo kakav sukob izjavljujem, istine radi, da nikakve veze nemam sa spiskovima, agitacijama i vrbovanjem bilo koga i za bilo šta,  a prije svega nemam ni vremena ni prostora bilo koga presretati, niti to namjeravam.
Poznato je da svaka punoljetna osoba ima puno pravo da po demokratskim uzusima bira ili da bude birana.
Kao čovjek i iskreni patriota svoje države doveden sam u situaciju, da se, radi svojih prijatelja i rodbine, pravdam za nešto sa čime nemam nikakve veze, pa vas molim da tekst sa portala Bošnjaci.net koji se širi društvenim mrežama uzmete kao čistu dezinformaciju.
Ja ću, najvjerovatnije, kao i gospodin Ramdedović potražit zaštitu od pravosudnih organa i tražiti adekvatnu zaštitu svoje ličnosti.

S poštovanjem,

Munir Ramdedović i
Esad Halilović