U PETNJICI OTVORENA KANCELARIJA UPRAVE ZA ŠUME

Juče je u Petnjici zvanično otvorena još jedna državna kancelarija. Naime, direktor Uprave za šume Nusret Kalač i Adem Fetić generalni direktor Direktorata za šumarstvo, lovstvo i drvnu industriju posjetili su opštinu Petnjica a povod je bio otvaranje kancelarije Uprave za šume – Petnjica.

„Ovo će mnogo značiti ne samo za afiramciju drvne industrije na području naše opštine, već i za same građane. Od sada će moći da sve ono što spada u domen ove oblasti obavljaju u našoj opštini, neće morati da putuju u drugi grad. Tu prije svega mislim na sve one dozvole koje su potrebne građanima naše opštine kako bi sebi mogli da obezbijede ogrijevno drvo. Naravno, otvaranjem filijale Uprave za šume još jedan je segment koji pokazuje kako našu tako i ozbiljnost države prema našoj opštini“, izjavio je kratko za portal Radija Petnjica Samir Agović, predsjednik opštine Petnjica.

Kancelarije filijale Uprave za sume u Petnjici su privremeno smjestene u prizemlju privatne kuće pored motela na ulazu u Petnjicu.

DENIS BOŽOVIĆ