EKIPA “RADIO PETNJICA” OSVOJILA MEĐUNARODNIR TURNIR – POBIJEDILI NA TERENU I VAN NJEGA

Ekipa "Radio Petnjica"

Sinoć je ekipa “Radio Petnjica”, osvojila turnir u malom fudbalu „Letnja liga 2016 MZ Kadiluk/Crkvine“ u Tutinu. Ekipa iz Petnjice je u finalu, u penal seriji savladala “Profi colors Novi Pazar“ rezultatom 5:4. U regularnom dijelu utakmice bilo je 1:1.

Ekipa radija je u polufinalu savladala ekipu “Pečenjara kod Benka Duga Poljana” iz Novog Pazara rezultatom 3:2. Novopazarska ekipa se prije utakmice znatno pojačala tako što je u svoje redove dovela Aleksandra Bojovića iz Berana i Brazilca De Sousu, koji je ima makedonsko državljanstvo i igra za tu reprezentaciju.

Polufinalna utakmicca je, prema ocjeni poznavalaca fudbala a i gledalaca ponijela epitet finala prije finala. Radijaši su na poluvremenu gubili 2:1 ali su u drugom, nošeni podrškom sa tribina, preokrenuli rezultat i slavili sa 3:2.

Titulu najboljeg igrača na turniru pripala je kapitenu “Radija Petnjica”, Bošku Boleviću.

Osim što je osvojila veoma jaki turnir u Tutinu, ekipa “Radio Petnjica” je igrom i ponašanjem na terenu i van njega, uspješno promovisala Opštinu iz koje dolazi, kao i medij koji predstavlja. Ovim je četa petnjičkog radija, na neki način obavezala i entuzijaste ali i javne poslenike u Petnjici da se možda u narednom periodu, pod pokroviteljstvom Opštine ovakva manifestacija održi i u Petnjici.

Sve pohvale za organizaciju i gostoprimstvo zaslužuju i domaćini manifestacije.

Ekipu “Radio Petnjica”, podržali je firma “Simon”, kao i OO BDZ Petnjica i ljudi iz ZK “Bihor”.

DENIS BOŽOVIĆ