FUDBALERI PETNJICE POČELI PRIPREME

Fudbaleri FK Petnjica su počeli pripreme za predstojeću sezonu u znatno izmijenjenom sastavu. Uz nekoliko igrača, koji su bili okosnica tima i prošle sezone, trener Novo Cimbaljević može da računa na igrače iz kadetske selekcije. Uz četiri igrača koja su stigla iz Berana i jednog iz Bijelog Polja, fudbaleri FK Petnjica se nadaju da će uz malo sportske sreće koja je neophodna u sportu, ove godine konačno ostvariti cilj.

„Naše ambicije su viši rang takmičenja i idemo ka tom cilju. Tim smo znatno rekonstruisali, na neke poteze smo bili prinuđeni, ali smatram da ova ekipa, ako uspijemo da je sačuvamo, može da nas odvede tamo đe i pripadamo a to je viši rang“, kazao je za portal Radija Petnjica trener Cimbaljević.

Selvedin Seljko Muratović je klubu poklonio sportsku opremu i rekvizite za trening i time doprinio da kvalitet treninga bude na zavidnom nivou. Osim fudbalskih lopti, fudbaleri Petnjice su dobili rekvizite za trening, markere, dvije garniture opreme za treniranje. Inače, ovaj nekadašnji igrač FK Petnjica je i ranije pomagao petnjičane, a između ostalog je kupio komplet dresova za kadetsku selekciju.

„Čini mi čast i zadovoljstvo što mogu da pomognem klub za koji sam nekada i sam igrao. Petnjica se voli i svi oni koji dijele emocije i mišljenje sa mnom a u mogućnosti su, treba da pomognu ovaj klub i na taj način im olakšamo put ka višem rangu takmičenja“ izjavio je Selvedin Muratović.

DENIS BOŽOVIĆ