ISTRAŽIVANJE DEMOKRATA: BEČIĆA PODRŽAVA SKORO 10 ODSTO PETNJIČANA

Bečić

Demokratska Crna Gora je u saopštenju za javnost izrazila zadovoljstvo zbog velike podrške toj partiji u Petnjici.

“Da stanovnici Petnjice u Demokratama vide ljude i od riječi i od djela  pokazuje i podrška od 9,54% u ovoj opštini, nakon što su naši mladi volonteri obišli 315 domaćinstava.

U Petnjici je boravio i predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić, koji je građankama i građanima Petnjice, u srdačnom razgovoru, predočio ciljeve i zadatke Demokrata, posebno kada se radi o ovoj opštini koja je od skoro započela svoj razvoj. Bečić je stanovnicima Petnjice poručio da će u Demokratama uvijek imati neopodnu podršku u njihovim naporima na stvaranju uslova za ubrzani razvoj bihorskog kraja, posebno što je i u Programu Demokratske Crne Gore ravnomjeran regionalni razvoj naznačen kao uslov bez kojeg nema ekonomskog napretka naše države.

Parola Demokrata “Pobjede, a ne podjele” predstavlja suštinu onoga što Petnjičani već godinama baštine, a to je međuetnički i međuvjerski sklad. Oni koji dijele i koji pokušavaju da manipulišu građanima, oni najviše misle o sebi, dok tjeraju građane na ivicu ekonomsko-socijalne prospasti. Građanke i građani Petnjice prepoznali su u Demokratama mladu, novu, čistu strukturu, koja je zaista spremna se suoči sa brojnim problemima u Petnjici, kako bi stanovnici ove opštine osjetili bolji život”, stoji u saopštenju Demokrata.

S.R.