KOMPANIJA DALAS DONIRALA NAMJEŠTAJ PORODICI AGOVIĆ

Kompanija Dalas BH d.o.o. je donirala porodici Sada Agovića ugaonu garnituru, dva kauča i ormar i na taj način pokazala da je društveno odgovorna firma. Porodica Agović je prije nekoliko godina preživjela pravu porodičnu dramu i tragediju kada im je dvoje djece stradalo u požaru. Odmah nakon toga, mještani su svojim sredstvima i tadašnja opština Berane uspjeli da sagrade kuću ovoj porodici.

 

IMG_1905Međutim životni put ih je, prije godinu i po popveo za Njemačku, ali nijesu uspjeli da ostvare san, nego su se vratili u neuslovnu kuću. Nakon sagledavanja situacije, Opština Petnjica je inicirala akciju sanacije porodične kuće.

“Obezbijeđen dio stolarije, a evo i ovaj uspješni biznismen vlasnik komapnije Dalas, Ljutvo Hajrović se odazvao na molbu Opštine Petnjica i donirao ovu vijednu donaciju. Ovo je prilika da se zahvalim i još jednom članu kolektiva Dalas – Ismetu Ramčiloviću koji je predsjednik podružnice Petnjica  Udruženja građana sa naših prostora koji žive u BiH”, kazao je predsjednik Opštine Samir Agović.

IMG_1904Sado Agović zahvalio se na vrijednoj donaciji.

“Iskrenu zahvalnost dugujem predsjedniku opštine Petnjica Samiru Agoviću koji je bio glavni pokretač akcije. Ovom donacijom pomogli ste mi da bar dio svojih problema sa kojim se trenutno suočavam, riješim. Hvala još jednom kompaniji Dalas i vlasniku  Ljutvu Hajroviću na vrijednoj donaciji”, kazao je sado Agović.