SDP PETNJICA: KAKVI PUTEVI TAKVA VLAST

Opštiniski odbor SDP Petnjica je u saopštenju za javnost kritikovao lokalnu vlast zbog stanja lokalnih puteva u opštini.

“Kvalitet puteva u opštini Petnjica kao i njihova krajnja zapuštenost i zaraslost granjem na svim putnim pravcima u opštini a posebno u onim glavnim pristupnim govori o nebrizi i nezainteresovanosti lokalne vlasti za kvalitet funkcionisanja građana. Petnjički putevi danas daju punu sliku o kvalitetu rada lokalne samouprave i javnih preduzeća, koja iako su na papiru formirana očigledno ne rade svoj posao, a sa druge strane za taj posao koji ne obavljaju kvalitetno i u interesu građana su jako dobro plaćeni novcem istih tih građana.

Opštinski odbor SDP Petnjica sada već po ko zna koji put apeluje na lokalnu samoupravu da se uozbilji i da krajnje ozbiljno pristupi rješavanju navedenog problema koji uveliko narušava kvalitet funkcionisanja građana i, što je najznačajnije, ugrožava bezbjednost učesnika  u saobraćaju na svim putevima u našoj opštini”, stoji u saopštenju Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije Petnjica.

 

 

 

U Petnjici, 25.06.2016.