ŠKOLSKI ČAS POLICIJE U OŠ “MAHMUT ADROVIĆ”

Službenici uprave policije centra bezbjednosti Berane su posjetili četvrti razred osnovne škole „Mahmut Adrović“ u Petnjici, gdje su u saradnji sa ovom javnom ustanovom, održali školski čas na temu „Bezbejdnost u saobraćaju“. Tom prilikom su upoznali učenike za pravilima u saobaćaju, a učenici su imali priliku da se upoznaju sa opremom sa kojom raspolaže saobraćajna policija.

„U narednom periodu će biti još ovakvih i sličnih aktivnosti. Službenici stanice policije u Petnjici će uspostaviti kontakt sa građanima, napraviti obavještajnu bazu a sve u cilju stvaranja i funkcionisanja boljeg ambijenta u opštini Petnjica kako bi podigli nivo bejzbednosti u saobraćaju, kako individualne tako i kolektivne sigurnosti, a sve u cilju zaštite građana, imovine i sve ono što je definisano ustavom i zakonom Crne Gore“ izjavio ja portal Radija Petnjica Alen Kočan, komandir stanice policije u Petnjici.

Priliku da se upoznaju sa radom saobraćajne policije su imala i učenici iz područnog odjeljenja osnovne škole iz Godočelja, za koju je bio organizovan prevoz do škole u Petnjici.

D.B.