RADIO PETNJICA NA SUSRETIMA DIJASPORE U LUKSEMBURGU – SPONZOR REISENBUS MONTENEGRO

Šesti susreti dijaspore održavaju se u subotu i nedjelju 30. aprila i 1. maja u Luksemburgu u organizaciji Zavičajnog kluba “Bihor”. Radio Petnjica će imati veliki broj direktnih uključenja sa tog događaja koji se održava na stadionu TETANGE. Sponzor radio prenosa iz Luksemburga je kompanija REISENBUS MONTENEGRO.

REISENBUS MONTENEGRO je privatno preduzeće čija je osnovna djelatnost javni prevoz putnika. Preduzeće je nastalo 2006.godine privatizacijom autobuske stanice u Tutinu.

  REISENBUS MONTENEGRO već dvije godine uspješno egzistira u prevozu putnika na linijama CRNA GORA – LUXEMBURG – CRNA GORA kao i na liniji TUTIN – BERLIN – TUTIN, za tako kratak period upornim radom kreativnošću  sigurnošću  udobnim i bezbrižnim putovanjem skrenuo pažnju potencijalnih putnika koji su prepoznali sve benefite koje dobijaju koristeći usluge REISENBUSA pa ga tako svrstali u apsolutnog lidera prevoza putnika. Uspješnost u poslovanju daje vjetar u leđa RISENBUSU tako da će uskoro biti aktivirano još linija, spajajući nas sa zapadom autobusima visoke turističke klase.

Društvena odgovornost je jedan od najvažnijih elemenata društvenog poslovanja, i služi kao smjernica prilikom donošenja ispravnih poslovnih odluka i preduzimanja odgovarajućih akcija.

       REISENBUS MONTENEGRO svoju društvenu odgovornost iskazuje brojnim donatorskim, sponzorskim i humanitarnim akcijama, sa željom da pomogne i pruži podršku raznovrsnim djelatnostima društvenog života.

“Čast i zadovoljstvo nam je bit sponzor  radia Petnjica na manifestaciji  PRVOMAJSKI SUSRETI DIJASPORE U LUXEMBURGU”, rekli su iz kompanije  REISENBUS MONTENEGRO