POBJEDA PETNJIČANA PROTIV DEVET IGRAČA BERANSKOG NAPRETKA

Fudbaleti Petnjice su savladali mladu ekipu Napretka iz Berana rezultatom 4:1 i opravdali epitet favorita. Domaći fudbaleri su igrali sa devet igrača jer nijesu mogli da kompletiraju ekipu.

Utakmicu je obilježilo bezbroj šansi u prvom poluvremenu koje su Petnjičani stvorili, ali samo su dvije realizovali. Zahvaljujući prije svega Alenu Ajdarpašić u 6. minutu i Emilu Adroviću u 18. minutu, na odmor se pošlo sa dva gola prednosti za Petnjičane. U nastavku utakmice fudbaleri Petnjice su spustili ritam igre što su iskoristili domaćini i u 55 minuta preko odličnog Đurišića smanjili prednost.

Marko Đurišić je postigao evro gol koji se rijetko gleda na našim utakmicama. Petnjičani su zaigrali bolje i stvarali prilike, ali su se Ajdarpašić i Adrović propisno ispromašivali. Trener Novo Cibaljević je u igru ubacio kadeta Emira Koraća koji u 80. minutu postiže pogodak i povećava rezultat, a brzonogi Šćekić u 89 minutu postavlja konačan rezulat.

„Nijesam zadovoljan pristupom i zalaganjem u igri. Ako jedna ekipa stvori toliko šansi koliko je stvorila moja ekipa na današnjoj utakmici, a realizuje svega četiri, onda je logično da ja kao trener nijesam zadovoljan. Pored malog broja realizovanih šansi, zabrinjava me pristup igri i borbeni duh ekipe“, kratko odmah nakon utakmice zaključio je za portal Radija Petnjica, vidno nervozan trener Petnjičana Novo Cimbaljević.

Fudbaleri Petnjice u 16 kolu, u nedelju 17.04.2016god. dočekuju ekipu Komova a susret je zakazan za 16h.

DENIS BOŽOVIĆ