BERANSKA POLICIJA NAPISALA PRIJAVU MUHOVIĆU ZBOG FOLIJE NA STAKLU, BS MISLI DA JE TO REVANŠIZAM

Adnan Muhović

Opštinski odbor Bošnjačke stranke je večeras saopštio da su pripadnici beranske policije prekoračili ovlašćenja i da su predsjednika Adnana Muhovića izložili nepotrebnom stresu prilikom kontrole u Beranama. BS Petnjice smatra da je to revanš Muhoviću zbog jučerašnjeg reagovanja povodom, kako su rekli neprimjerenih kontrola beranske policije u Petnjici.

Neimenovani ali pouzdani izvor iz beranske policije portalu Radija Petnjica je rekao da je Muhović rutinski i slučajno zaustavljen.

“Izvršena je kontrola. Na prednjem dijelu privatnog automobila je konstatovana folija koja je po zakonu zabranjena i u skladu s tim je napisana prekršajna prijava”, rekao je izvor Radija Petnjica iz beranske policije.

Saoipštenje BS Petnjica:

Zbog jučerašnjeg reagovanja predsjednika SO Petnjica i OO BS Petnjica Adnana Muhovića za portal Radija Petnjica, povodom policijskih kontrola koje su sprovodili pripadnici MUP-a iz Berana na jedan necivilizacijski i neprofesionalan način nad građanima Bihora, stigao je i prvi revanš policije u Beranama, koji su večeras u centru Berana zaustavili predsjednika Muhovića i sprovodili aktivnosti kao da je neki od poznatih kriminalaca, a ne predsjednik jedne institucije. Znaju oni dobro da Muhović nije slobodni kriminalac, već slobodni Bošnjak koji je po njihovoj procjeni pogriješio što je javno stao u zaštitu svog naroda, koji se na žalost i dalje maltretira kao i devedesetih. Ovo je još jedan pokušaj zastrašivanja Bošnjaka i još jedan pokušaj da se dokaže da Bošnjaci ne mogu biti slobodni. Poručujemo im da nas neće spriječiti na putu za prava svog naroda i u tome ćemo biti istrajni.