EDIN MEDO LATIĆ: FK PETNJICA ĆE BITI ČLAN DRUGE LIGE

Fudbalski klub Petnjica, član Sjeverne fudbalske regije, već nedjelju dana obavlja pripreme za nastavak prvenstvene trke u kojoj fudbaleri Petnjice imaju ambiciju da osvaje prvo mjesto na tabeli koje će im omogućiti da kroz baraž izbore plasman u Drugu crnogorsku fudbalsku ligu.

Radom rukovodi trener Novo Cimbaljević, a njegovi izabranici su već počeli sa odigravanjem kontrolnih utakmica.

“Zadovoljan sam zalaganjem svih kandidata za najbolju postavu. Zaostajemo bod za prvoplasiranom ekipom Pljevlja a vjerujem da ćemo na kraju slaviti izboren plasman u baraž i povratak u drugoligaško društvo gdje je ovom sastavu Petnjice i mjesto”, istakao je Cimbaljević.

Radom igrača i stručnog štaba je zadovoljan Edin Medo Latić – predsjednik kluba, koji je naglasio da je, osim mjesta u većem rangu takmičenja, cilj kluba da organizaciono i infratrukturno unaprijedi uslove.

“Klub ima veliku podršku ljudi u Petnjici i nadam se da će naš zajednički rad dati rezultate. Iza kluba su stali: Samir Agović – predsjednik Opštine koja je u granicama maksimalno mogućeg stala iza nas, brojni privatnici na čelu sa Mehmedom Adrovićem – direktorom Prevoznog preduzeća „Simon Vojaž“, ali i dijaspore. Nadam se da će fudbaleri i stručni štab nastaviti da krajnje ozbiljno prilaze svojim obavezama, a klub će se potruditi da, nakon pokrivanja tribine stadiona u Gusarama, obezbijedimo i postavljanje stolica za sjedenje na tribini”, zaključio je Latić.

Podsjetimo, FK Petnjica je prije četiri godine bila član Druge crnogorske fudbalske lige i to je, uz prošlogodišnje osvajanje Kupa Sjeverne fudbalske regije, za sad, najveći uspjeh kluba. Petnjičani se nadaju da će na kraju ove sezone ponoviti uspjeh od prije četiri godine i, na kraju sezone, slaviti plasman u drugoligaško društvo

Dino Račić