“HAJRAT” URUČIO POMOĆ LICIMA SA INVALIDITETOM IZ PETNJICE

CHR ,,Hajrat” Petnjica donirao je pomoć za NVO “Udruženje lica sa invaliditetom”, devet paketa osnovnih životnih namirnica i invalidskih kolica za potrebe članova ovog udruženja. Pomoć je u ime CHR ,,Hajrat” uručio Almir Muratović koji je naglasio da je filantropija i humanost životni poziv, i da prije svega treba da budemo ljudi.

“Hajrat neće zaboraviti nikoga kome je pomoć potrebna, ne obazirući se pri tome na vjeru, naciju i sve ostalo na sta nas dijele, a to smo pokazali svojim dosadašnjim aktivnostima. Lica sa invaliditetom su posebno ugrožena grupa i mi ćemo im uvijek stojati na raspolaganju u svakom pogledu kako bi se njihovi uslovi zivota unaprijedili na elementarno osnovan nivo”, kazao je Muratović za portal Radija Petnjica.
Član NVO ,,Lica sa invaliditetom” Petnjica Feko Korać zahvalio se CHR ,,Hajrat” prije svega na donaciji a takođe i na spremnosti ove institucije da uvijek pomaže osobe sa invaliditetom u našoj opštini. Devet paketa će dodijeliti najugroženijim članovima ovog udruzenja kažu iz ove nevladine organizacije.