PREDSJEDNICA MERHAMETA CRNE GORE MEĐU BIHORCIMA U LUKSEMBURGU

Azemina Fetić

Azemina Fetić, predsjednica Dobrotvornog društva „Merhamet u Crnoj Gori“ sa sjedištem u Podgorici, boravila je ovih dana u Luksemburgu kao gost Zavičajnog kluba „Bihor“, te na sastanku koji je održan u prostorijama udruženja, zahvalila se na redovnoj donaciji koje ovo udruženje svakoga mjeseca dostavlja njihovoj organizaciji.
Ona je tom prilikom predstavila plan daljnjeg poslovanja njihove organizacije i detaljno upoznala članove Odbora udruženja sa humanitarnim akcijama koje su se odvijale na prostoru Crne Gore.
Upoznati sa njenim revnosnim zalaganjem – članovi UO su se zahvalili uvaženoj gošći, te razmatrali prijedloge za proširenje humanitarnih donacija iz prevca ovog udruženja prema Crnoj Gori.
“Ova humanitarna organizacija pomaže sve građane Crne Gore, bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost”, naglasila je Fetić.
Vi ste – nastavila je ona – sproveli toliko humanitarnih akcija da se na našim sastancima, koji se često organizuju i na kojima prisustvuju eminetna imena iz javnog života Crne Gore, često raspituju o vašem udruženju i dive se vašem altruizmu i filantropiji.