NOVE VRIJEDNE DONACIJE ZAVIČAJNOG KLUBA “BIHOR” OPŠTINI PETNJICA

Pošto se još od samog osamostaljenja ove Opštine ukazala prioritetna potreba za jednim kamionom – čistačem snijega i opremom za održavanje puteva u zimskom periodu – ZK „Bihor“ je na svojoj sjednici održanoj početkom ove godine donio odluku da se Petnjici kupi kamion i sva prateća oprema

Zavičajni klub „Bihor“ iz Luksemburga ovih dana je dodijelio još jednu vrlo značajnu donaciju opštini Petnjica na sjeveru Crne Gore. Naime, pošto se još od samog osamostaljenja ove Opštine ukazala prioritetna potreba za jednim kamionom – čistačem snijega i opremom za održavanje puteva u zimskom periodu – ZK „Bihor“ je na svojoj sjednici održanoj početkom ove godine donio odluku da se Petnjici kupi kamion i sva prateća oprema.

Odluka je realizovana sredinom ovog mjeseca – kupljen je polovan dobro očuvan kamion marke „MAN“ i sva prateća oprema.

Na ovaj način ovo udruženje šalje poruku da ne zaboravlja zavičaj Bihor. Članovi udruženja su svjesni da ulaganjem u svoj zavičaj ulažu u sami sebe i vjeruju u prosperitet opštine Petnjica, apsolutno svjesni da se početničke bolesti moraju preboljeti.

Takođe, braća Halilovići: Esko, Hajro i Harun, porijeklom iz bihorskog sela Godočelje koji su vlasnici firme „EHH“ iz Luksemburga, i Edin Latić vlasnik preduzeća „Bihor“ iz Luksemburga, porijeklom iz bihorskog sela Lagatore, kupili su i donirali opštini Petnjica kamion za prevoz otpadi marke „DAF“.

Inače, braća Halilović kao i Edin Latić, članovi su ovog udruženja i podržavaju svaku humanitarnu akciju usmjerenu prema Bihoru, Crnoj Gori, ali i šire.