Poklon Foruma mladih SDP djeci iz BIhora

Predstavnici Foruma mladih SDP-a Petnjica uručili su danas 25 paketića sa poklonima za mališane u isturenoj jedinici JPU ,,Radmila Nedic” u Petnjici. Ovu akciju FM SDP-a Crne Gore organizuje povodom Svjetskog dana solidarnosti koji se obilježava 20-og decembra.
Forumaši predvođeni predsjednikom FM SDP-a Petnjica Kenanom Rastoderom poklonima su izmamili osmjehe mališana, koji su se na najljepši način zahvalili tako sto su recitovali pjesme, odigrali svoju novogodišnju predstavu i pokazali sve ono sto su naučili od svoje vaspitačice Hajruše Hajre Muratović
Iz FM SDP-a su istakli da je od izuzetnog značaja rad sa predškolskim uzrastom kojem treba posvetiti mnogo pažnje, jer u tom uzrastu posebno treba raditi sa djecom i usmjeravati ih ka pravim životnim vrijednostima. Forum je ovim gestom pokazao da misli na najmlađe na kojima svijet ostaje. U razgovoru sa vaspitačicom saznali su na koji način se moze pomoći ovom isturenom odjeljenju, kako bi se njihovi uslovi rada podigli na još veći nivo.
Vaspitačica u isturenoj jedinici JPU ,,Radmila Nedic” u Petnjici Hajruša Hajra Muratović je kazala za naš portal da je vrtić upisao ove godine 37-oro djece,od kojih je danas prisutno bilo njih 24. Zadovoljstvo je raditi sa ovako pametnom djecom, a još veću motivaciju djeca imaju kada ih neko ovako obraduje. ,, Hvala FM SDP-a Petnjica sto se sjetio mališana i sto su poklonili paketiće koji su mališanima izmamili osmjehe sreću i zadovoljstvo.
Zahvaljuju se i svim donatorima koji su pomogli vrtiću a voljeli bi i da imaju dvije grupe mališana, jer to bi doprinijelo boljim rezultatima rada nego što su sada kada rade u mješovitoj grupi.