Reagovanje OO BS Petnjica na saopštenje Foruma mladih SDP

SDP je ovih dana u šoku poslije javno iznesenih stavova predsjednika OO BS-a Petnjica pa im ne preostaje ništa drugo već da u nedostatku hrabrosti preko najnižeg organa stranke Foruma mladih blate, iznose grube neistine i crne laži na račun predsjednika Skupštine i OO BS Petnjica.
Umjesto da se oglasi poljuljani i krnji Odbor SDP kojeg napušta članstvo svakog dana, a i odbornici, da konačno i njihov predsjednik Rebronja porijeklom iz donjeg Bihora se javno i muški oglasi, oni se kao kojekakve alapače oglašavaju preko Foruma mladih, gurajući na taj način neupućenu i polupismenu omladinu da se svakodnevno glupiraju.
Detektor laži treba vama iz SDP-a, jer ste lagali i još uvjek lažete i obmanjujete javnost sa vašim poštenjem, pa nije ni čudo što gradjani Petnjice sada govore „ ko o čemu ….. SDP o poštenju“.
Vama koji ste uzurpatori opštinskog zemljišta koji u sred centra držite stovarišta i u nelegalnim objektima svoje radnje koje bi trebalo da zatvori finansijska inspekcija, a neke i poruši što su neformalni i nelegalni, a druge koji čak i kao takvi ne plaćaju ni poreze kazni. Okupirali ste centar Petnjice raznim ruglom na opšte zgražavanje cjelokupne javnosti.
Mislite da protivpravno stičete imovinsku korist, a da pljujete i bljujete kad vam se na to ukaže, i to na vas sopstveni zahtjev. Po malo čudno, ali istinito, gradjani stiču utisak da je neko ko je kreirao svu tu priču iz SDP-a i pustio u javnost htio upravo da naškodi kolegama iz sopstvene partije, jer je znao da takvih u SDP-u dosta ima, a tražio je da predsjednik Adnan Muhović pomene čak i njihova imena. Što bih rekao naš narod „ sto su tražili to su i dobili“.
Nego politika je teška za vas iz SDP-a, a uskoro će vam postatiti noćna mora. Sukob sa Bošnjačkom Strankom skupo će vas koštat, moguće i u nekim drugim opštinama gdje vas BS drži kao privezak do konačnog formalizovanja novih koalicija. A i na državnom nivou ćete dobro upamtiti BS za sva vremena, taj vakat je već došao.
Što se tiče pismenosti, zamolićemo vas da prvo naučite svoje funkcionere i „ mlade“ da počnu od pravopisa, da im se ne smije ukupna javnost u Crnoj Gori. A o vašim diplomama koje ste neki u kasnim godinama sticali bolje da se ne priča jer su neki pojedini od vas prvo dobili unuke nego fakultetsku diplomu.
Ako bi mogao da se pronadje detektor za indetitet,dobro bi bilo. Jer, niko drugi nego vi iz SDP-a ste vodili članove Foruma mladih na Njegošev grob, najvećeg krvnika bošnjačkog naroda i vjere Islama, želeci na taj način da usmjerite omladinu Bihora da gleda na svijet očima tudje kulture. I upamtite dobro da Lovćen bihorcima nije otac sveti i da u njega nismo zakleti.
Odmah poslije tog vaseg putesestvija i vizite Lovcenu, niko drugi nego Adnan Muhovic je tu istu vasu omladinu iz SDP-a vodio na najvece stratiste bosnjackog naroda u Srebrenici i na mezar rahmetli Alije Izetbegovica u Sarajevu. Cisto da znaju ko su i sta su i sta im valja ciniti u zivotu.
Ostavite se više ispricanih prica o rumunskom automobilu i reinbou usisivačima jer se još nije napravio takav sistem da bi usisao sve vaše prljavštine dobro poznate gradjanima.
Ne znamo samo kako vas nije sramota da pricate o tjeranju investitora, kada je opšte poznato da je za vrijeme mandata Adnana Muhovića kao predsjednika Medžlisa islamske zajednice Petnjica napravljena prva javna zgrada u novoformiranoj opštini Petnjica, gasulhana sa pratećim objektima. Nego, dobro je što svi znaju da psi koji laju ne ujedaju, a to što iznose neistine o drugima zbog sebe radi sticanja jeftinih političkih poena , najbolje govori o njima samima.
OPSTINSKI ODBOR BOŠNJACKE SRANKE PETNJICA

Predsjednik, Adnan Muhović