Ekskluzivno: Kadeti FK Petnjice igraju meč protiv vršnjaka FK Partizan

Fudbalski klub Petnjica iz godine u godinu nastavlja sa praksom da bude najbolji ambasador Petnjice i Bihora. Nakon reaktiviranja  kluba 2006 godine, osvajanja prvog kupa Sjeverne regije u sezoni 2009/2010, istorijskog plasmana u Drugu ligu 2011 godine, izgradnje pokrivene tribine stadiona 2013 godine, utakmice 1/16 finala Kupa Crne Gore na stadionu u Gusarama protiv prvoligasa FK „Bokelj“ iz Kotora, na redu je jos jedan veliki korak naprijed…

Kadeti FK Petnjica (dječaci rođeni od 1999.) odigraće 12. decembra prijateljsku utakmicu sa vršnjacima FK Partizan u Beogradu. Uprava kluba je tima željela da nagradi vrlo talentovanu generaciju bihorske djece koji se nakon jesenjeg dijela prvenstva nalaze na prvom mjestu Sjeverne regije.

Utakmica će se odigrati na terenu Sportskog centra „Zemunelo“ u Beogradu u 12 časova. Ekipa će za Beograd otputovati dan ranije i biće smještena u hotelu Fudbalskog kluba „Borča“.

Utakmici će prisustvovati direktor omladinske škole Partizana, Momčilo (Moca) Vukotić i Miodrag Radović, a predviđeno je da delegaciju Petnjice ,izmedju ostalih, dočekaju Damir Čakar (bivši fudbaler) i Stefan Babović (kapiten Partizana). Trener mlađe selekcije Partizana, koja će se suprostaviti našim kadetima, je bivši proslavljeni napadač Partizana Slađan Šćepović. Nakon utakmice predvidjen je obilazak trofejne sale  i stadiona „Partizan“(JNA)…

” Moramo se zahvaliti svima koji su nam omogućili da do ove prijateljske utakmice dođe. Na prvom mjestu velikom sportskom radniku Milutinu Steševiću iz Berana, koji je sa svojim prijateljima iz fudbalskog kluba Partizan učinio da sve ovo bude moguće, kompaniji Simone Voyages koja je obezbijedila prevoz našem timu, Opštini Petnjica koja se pobrinula za troškove smještaja naše djece i Radio Petnjica koji je naš medijski sponzor i koji će preko svog reportera sa nama biti i u Beogradu”, rečeno je iz uprave kluba.