Denis Babić iz Petnjice potpredsjednik Foruma mladih SDP-a Crne Gore

Denis Babić je jednoglasno izabran za potpredsjednika FM SDP-a Crne Gore, na VIII Konvenciji, koja je održana prošle nedjelje u Podgorici. Denis Babić je iz petnjičkog sela Trpezi, a živi i radi u Podgorici. Osnovnu školu završio je u Trpezima, a srednju ekonomsku u Petnjici. Nakon toga, školovanje je nastavio u Podgorici na Ekonomskom fakultetu gdje je i diplomirao. Trenutno radi kao agent prodaje nekretnina u agenciji “Live”.

Babić je u razgovoru za Radio Petnjica rekao da su pred Forumom mladih nove šanse unapređenja demokratizacije društva i razvoja.

“Imamo snage i volje da u tome i uspijemo, zajedno. Potrudićemo se da omladini ukažemo na prave i istinske vrijednosti, i truditi se da zajedno nađemo smjernice za dalji napredak.  Verujemo u bolje sjutra, a znamo da neće doći samo od sebe i da će u najvišem zavisiti od mladih ljudi, od onih na kojima leži teret dalje tranzicije naše sjeverne Crne Gore”, rekao je Babić.

Prema podacima iz SDP-a,  Denis Babić potiče iz radne i ugledne porodice a kao takav je i poznat svojim prijateljima. Član je Foruma mladih SDP-a od 2008, a dokaz koliko je doprinosa donio ovoj političkoj organizaciji je i nagrada koju je dobio 2010 godine za najveći doprinos kampanji Čist izbor.
image-24ca9265d86a54a2c5cf2d48110f72808c4f4cf58f94b9fca4965eb48312411d-V