U ponedjeljak 3. avgusta početak rada Radija Petnjica

Približio dan otvaranja prve i jedine radio stanice u Bihoru, Radio Petnjica. U ponedjeljak trećeg avgusta u 21:00 svečanim dizanjem reglera na mikseti sa talasa Radio Petnjice označićemo početak emitovanja programa. Nakon toga, u Divan bašti ispred radija upriličićemo svečani i i skormni koktel za prijatelje radija. Program svečanog otvaranja upotpuniće i ansabal „Bjelopoljski tamburaši”

Ponedjeljak treći avgust biće veliki dan za Radio Petnjica ali se nadamo i veliki dan za Petnjicu, Bihorce i sve ljude koji su van Crne Gore.

Kao što u jednom od reklamnih poruka kaže, čućemo se  od Tucanja do Dobrodola, od Trpezi do Hazana i od Australije do Amerike. Frekvencija 90,7 Mhz se čuje i u Beranama, dijelom u Bijelom Pulju pa sve do Mojkovca. Opština Petnjica je signalom pokrivena 99% a na portalu www.radiopetnjica.me  program se može čuti na biloj kojoj tački zemljane kugle.

Programska šema radija je prilagođena interesima i potrebama ljudi iz Bihora, tako da ćemo uz obavezni informativni program emitovati i tematske imisije iz skoro svih oblasti – poljoprivrede, turizma, ekonomije,  ekologije, obrazovanja ali i sporta i kulture. Cilj radija je da postane dnevna potreba svakog Bihorca, da postane mjesto gdje će se okupiti, razgovarati, analizirati, kritikovati i hvaliti. Radio će biti servis i vodič. Tačka susreta i  tačka razumijevanja.

U to ime pozivamo vas da, prije svega dođete u ponedjeljak trećeg avgusta da zajedno proslavimo početak rada a i da se na načink koji izaberete uključite u rad radija.

Pišite nam na [email protected] ili zovite na broj +382 51 24 13 51