BRAJOVIĆ: SD ĆE URADITI SVE DA U PETNJICI NE BUDE VIŠE APSOLUTNE VLASTI DPS-A

Brajović u studiju Radija Petnjica

Predjsednik SD Crne Gore Ivan Brajović, je u razgovoru za Radio Petnjica rekao da na sljedećim izborima očekuje bolje rezultate u Petnjici iako je, kako kaže ta partija, pored DPS-a jedina koja ima odbornike u svakoj crnogorskoj opštini.

“Zaslužili smo to odgovornim i korektnim radom. Predstojeći Kongres će označiti početak kampanje za parlamentarne izbore i pokazati snagu, jedinstvo i homogenost partije”, tvrdi Brajović.

On kaže da u većini gradova SD dobro sarađuje sa DPS-om ali da to nije slučaj i u Petnjici gdje je situacija drugačija.

“Pružamo ruku za saradnju svima koji misle da rade u korist svoje sredine i Crne Gore. U Petnjici nam nijesu uzvratili, jer da su Socijaldemokrate u prilici da imaju vlast nikad je ne bi sami vršili, već bi pružili ruku partnerima koji žele da rade za dobro sredine. Postojali su dogovori i mislim da nije dobro što nije regulisano. Socijaldemokrate će uradite sve da nikad više ne bude apsolutne vlasti u Petnjici”, jasan je Brajović.

On je podsjetio i na to da će auto-put puno donijeti sjeveru Crne Gore ali i Petnjici i da je infrastruktura veoma važna. Dodao je da Petnjica ima veliki broj ljudi u inostranstvu te da je često u kontaktu sa njima.

“Osjetio sam ponos kad je predsjednik Skupštine Luksemburga rekao kako su iseljenici iz Crne Gore, Petnjice, sjajni ljudi, dobri domaćini ozbiljni i odgovorni ljudi”, rekao je Brajović.

E.K/D.B.

KONVECIJA OOSD PETNJICA: BIRANI KANDIDATI ZA KONGRES I GLAVNI ODBOR PARTIJE