KONVECIJA OOSD PETNJICA: BIRANI KANDIDATI ZA KONGRES I GLAVNI ODBOR PARTIJE

Socijaldemokrate Petnjice
Socijaldemokrate su juče održale treću predkongresnu Konvenciju OO SD-a Petnjica, na kojoj je prisutvovalo 85 delegata.
Na Konvenciji su birani delegati za ll Kongres Socijaldemokrata Crne Gore kao i lista kandidata za članove GO Socijaldemokrata Crne Gore koji  će biti birani na II Kongresu partije.
“Na Konvenciji je konstantovano da su Socijaldemokrate jedini pravi čuvari  socijaldemokratske ideje u Petnjici, da je ta ideja zahvaljujući SD-u u Petnjici sačuvana, koja je u jednom trenutku u Petnjici bila na ivici sunovrata.
Konstantan priliv novih mladih članova Socijaldemokratama u Petnjici, jasan je  pokazatelj da su Socijaldemokrate preoznate prije svega kao istinski predstavnici mladosti, predstavnici politike održivosti, jednakosti, partnerskog odnosa, politike odlučnosti, istrajnosti i odgovornosti. Socijaldemokrate su prepoznate u Petnjici kao politika budućnosti koja obećava i garantuje još bolju i snažniju podršku gradjana Socijaldemokratama u Petnjici”, stoji u saopštenju OO SD Petnjica.
Konvenciji su prisustvovali predsjednik Socijldemokrata Crne Gore Ivan Brajović, potpredsjednik Damir Šehović, generalni sekretar partije Danilo Mirotić kao i menadžer  OO SD-a  Petnjica Elvir Klica.
E.K.
PROČITAJTE JOŠ:
http://www.radiopetnjica.me/2020/02/25/rifat-licina-u-novom-pazaru-nas-ima-vise-nego-u-zavicaju/