AGOVIĆ: RADIO PETNJICA RAZBIO MEDIJSKI MRAK U PETNJICI

Predsjednik Opštine Petnjica Samir Agović je čestitao prvi rođendan Radiju Petnjica. Čestitku prenosimo u cjelosti.

“Velika mi je čast da čestitam Radiju Petnjica prvi rođendan, kako zaposlenima u radiju tako i vlasnicima i želim da iskažem duboko poštovanje za kvalitet rada koji ste ostvarili u protekloj godini. Radio Petnjica je u proteklih 12 mjeseci bio pravi partner našoj opštini i što je sve informacije koje su bile od značaja za našu opštinu Radio Petnjica je bio prvi koji je informisao građane. Radio Petnjica je izašao iz lokalnih okvira pa smo svjedoci da informacije sa Radija Petnjica prenose i preuzimaju svi mediji u Crnoj Gori.

fotografija 1To sve govori o kvalitetu vašeg rada sa kojim se niko ne može poigrati. Ono što želim da istaknem da je uspostavljanje radija razbijen medijski mrak u Petnjici. Ponosan sam na to što je Radio Petnjica neko ko ima senzibilitet da sve ono što je dobro promoviše i istakne ali isto tako i da kada nešto se ne uradi kako treba da takođe predoči to građanima, jer svaka konstruktivna kritika koja može dovesti do poboljšanja nekog segmenta života je dobrodošla.

Kroz radio i lokalna samouprava ima priliku da oslušne šta to građani žele, i kako oni promatraju određene stvari. Radio je takođe ispunio svoju misiju kada je u pitanju kontakt sa dijasporom, jer smo na taj način vrlo prisutni, čujemo se i komuniciramo o svim pitanjima. Činjenica je da je radio u takvim uslovima sa toliko kapaciteta kada se radi o broju zaposlenih u potpunosti ispunio svoju misiju. Radio i Opština se pomažu i jedni drugima daju snagu i to se zove partnerski odnos jer smo i jedni i drugi osnovani sa ciljem da afirmišemo interese naših sugrađana. Sa vašeg radija se čuje dobra pjesma, čuje se uvijek prava informacija, sa vašeg radija se čuju dobre poruke. Posebno želim da pohvalim emisiju Putevi i rakršća, gdje ste veliki broj ljudi ugostili i gdje su se mogla čuti mnoga kvalitetna razmišljanja. Radio je takođe ugostio veliki broj zvaničnika, i imali su građani priliku da čuju i njihove stavove.

Želim da vam poželim da nastavite ovako, jer vaš radio je dao priliku svima da kažu ono što imaju i svi su dobili svoj prostor i to je veliki kvalitet.