ADROVIĆ U IME SDP PETNJICA ČESTITAO BAJRAM: Naš doprinos društvu treba da bude stvaranje jakih pojedinca

Eldar Adrović

Predsjednik OO SDP Petnjica Eldar Adrović čestitao je u ime tog partijskog ogranka svim građankama i građanima Bihora i dijaspore, Reisu Islamske zajednice, Medžlisu Islamske zajednice Petnjica kao i svim pripadnicima Islmske zajednice u Crnoj Gori, Bajram i bajramske dane.

“Čestitke sa velikom dozom radosti, neizmjernim zadovoljstvom, vrijednostima koje nam donosi ovaj praznik, a sa nadom za boljim vremenima kojima svi mi  težimo.
Naša zajednica, kao i zajednice u okruženju su danas u problemima, ovi i ovakvi dani su podstrek i lekcija da to stanje popravljamo, da težimo ka popravci. Naš doprinos društvu i zajednici bi trebao ići u pravcu izgradnje upravo naših zajednica kako bi dobili jake pojedince koji bi bili predstavnici na zdravim osnovama, a tiču se svih zdravih i ključnih vrijednosti.
U ovim danima upitimo molbu Svevišnjem Bogu za uspostavljanje reda na Zemlji, da prestane ubijanje nedužnih ljudi, a prije svega nedužne djece kao najčistije srži društva.
Uz želju i nadu za međusobnim poštovanjem i snagom tolerancije želim vam svaku sreću i napredak. Bajram Šerif Mubarek Olsun”, stoji u čestitki OO SDP Petnjica koju potpisuje predsjednik Eldar Adrović.