VULIĆ: SAMO U PETNJICI NEMAMO PREDSTAVNIKA U POPISNOJ KOMISIJI, NIJESMO IMALI SAGOVORNIKA U PREDSJEDNIKU OPŠTINE

Predsjednik Savjeta Muslimana Crne Gore Sabrija Vulić rekao je za Gradsku televiziju da je ta organizacija ostala bez predstavnika u popisnoj komisiji samo u Opštini Petnjica.

“Nijsmo imali sagovornika u predsjedniku opštine koji je i predsjednik popisne komisije. Nije pokazao intenciju da angažuje našeg predstavnika u popisnoj komisiji i mi u Opštini Petnjica, koliko ja znam, nećemo imati predstavnika i to tamo gdje se na posljednjem popisu hiljadu građana izjasnilo nacionalno kao Muslimani”, rekao je Vulić.

Na pitanje odakle takav stav predsjednika Opštine Petnjica, Vulić je rekao da je Agović (Samir) prvo to pravdao čekanjem instrukcija iz Monstata.

“Kada sam mu objasnio da on kao predsjednik popisne komisije u Petnjici treba da da inicijativu Monstatu za proširenje popisne komisije, nije bilo reakcije. Reagovao je tek poslije nekoliko dana, ali tada je već bilo kasno – popisivači su izabrani kao i članovi popisne komisije. Monstat to tada nije odobrio što je potpuno logično”, zaključio je Vulić.

LINK GOSTOVANJA VULIĆA NA GRADSKOJ TELEVIZIJI

https://www.instagram.com/reel/C0ZpMt6JEuU/?utm_source=ig_web_copy_link