PUTUJTE SA “TALAS RENT A CAR”: SIGURNO I NAJJEFTINJE – IZNAJMLJIVANJE I TRANSFER

Kompanija “Talas Bihora – Talas rent a car”, novi bihorski brend, za samo pet mjeseci ostvario je zavidne rezultate u pružanju usluga iznajmljivanja automobila i transferu sa aerodroma u Podgorici i Tivtu prema Bihoru i Petnjici.

“Talas rent a car” je olakšao probleme sa prevozom i to brzinom, efikasnošću i preciznošću. Osim ovih atributa, koji su “Talas rent a car” učinili uspješnom pričom u Bihoru, naša kompanija ima najjeftinije usluge i iznajmljivanja, ali i prevoza.

U susret novogodišnjim praznicima, “Talas rent a car” pripremio je i novi cjenovnik. Automobili se mogu iznajmiti za 20 i 30 eura po danu, što je najniža cijena u Crnoj Gori.

S obzirom na činjenicu da su low cost kompanije, poput Wizz Aira i Ryanaira, otkazale letova iz Brisela za Podgoricu i Tivat, te da većina ovih letova saobraća prema Tirani, najbližoj destinaciji, kompanija “Talas rent a car” nudi transfer sa aerodroma “Majka Tereza” u Tirani do Crne Gore (Podgorica, Petnjica, Bar…).

Naravno, rezervisano auto za iznajmljivanje moguće je preuzeti i na aerodromu u Tirani.

Za “Talas rent a car” nijesu daleko ni destinacije kao što su Dubrovnik i Sarajevo.

U voznom parku, za potrebe, prije svih, građana Bihora i petnjičke dijaspore, tu su automobili marke ”peugeot”, “citroen”, “renault”, “pasat”, “ford”, sa pet i sedam sjedišta.

Automobili su tehnički besprekorni i udobni, sa opremom i performansama koje krase ovu klasu vozila.

Kontaktirajte nas na:
+382 67 833 411 (Viber, WhatsApp, Signal, FB)
Mail: [email protected]
Informišite se i na sajtu: www.talasrentacar.me