MURATOVIĆ PORUČIO AGOVIĆU: JE LI VAS SRAMOTA ŠTO STE I DALJE NA ČELU NAJGORE RANGIRANE OPŠTINE U CG

Aldin Muratović
Nezavisni odbornik Aldin Muratović je reagovao na optužbe predsjednika Opštine Petnjica Samira Agovića, koji je rekao da odbornici Muratović i Duraković zamajavaju javnost.
,,Predsjedniče najgore rangirane Opštine po svim relevantnim parametrima institucija sistema koje se bave statistikom koja prati razvoj Opštine,  pa nije li sramota da ste i dalje na njenom čelu i dalje u svom stilu je čvrsto držite na začelju svih mjernih ljestvica.
Predsjedniče Agovicu, je li zbunjujem javnost,  ja kada sam u bezbroj diskusija i saopštenja za javnost govorio o ovim projektima da ih treba uvrstiti u vrh prioriteta,  kada su u pitanju kapitalna ulaganja i razvoj naše opštine? Ili ste možda Vi zbunjivali javnost,  kada ste govorili da ja prosipam populizam i politikanstvo.  To vam je bio jedini argument za odbranu Vašeg nerada i lošeg odnosa prema gradskom stanovništvu opštine,  a tome svjedoči i centar grada, koji je u katastrofalnom stanju.
Podsjetiću na činjenicu da su sredstva od strane Vlade CG,  dva puta propala za projekat rekonstrukcija ulica i kanalizacione mreže,  zbog nesposobnosti lokalne samouprave da obezbijedi uslove za njegovu realizaciju.
Na kraju,  kao što sam to i rekao u prethodnom saopštenju,  plašim se znajući Vaš rad, da ova značajna sredstva od milion eura ne propadnu, kao i ona (dva puta propala) za rekonstrukciju ulica i kanalizacione mreže.
Izgleda da ova vaša priča, više ne pije vodu ni u vašoj stranci, gdje uporno ovih dana pokušavate da “krčmite” ovaj milion,  po ustaljenom pravilu DPS-a – malo ti meni, malo ja tebi! Krajnje bi vrijeme bilo da se okrenete opštem interesu za šta ste i izabrani, a ne ličnom zbog čega je vaša partija izgubila na izborima”, zaključio je nezavisni odbornik Aldin Muratović.