PRIJETELJI RADIJA PETNJICA: ETNO SELO “VRELO” PRAVO MJESTO ZA ODMOR I OPUŠTANJE (FOTO I VIDEO)

Veliki prijatelji Radija Petnjica Hotel & Camping Etno selo ,,Vrelo” Trpezi smješteno na samo par kilometara od Petnjice svojevrsni raj u Petnjici i prvo etno selo, koje je registrovano i koje traje već 14. godina. Nudi odmor za dušu Vas i vaše porodice.

VIDEO NA LINKU: 
https://youtu.be/nh8aTUKBLUw

Pored brojne ponude i otvorenog bazane za sve goste i posjetioce, tu su i tradicionalna jela. U ponudi je takođe i svježa riba iz ribnjaka koji se nalazi u sklopu ovog kompleksa, a za sve one kojima je potreban odmor, okružen pejzažom prirode tu su i klimatizovane smještajne jedinice, tačnije 12 apartmana, Vaš odmor će upotpuniti bazen na otvorenom, koji je na raspolaganju kako za goste, tako I za sve posjetioce i ljubitelje plivanja. Takođe posjeduje i Camping Centar.

Da se radi o kompleksu koji zaslužuje da se nađe na turističkoj mapi Petnjice, kao broj jedan uvjerila se i ekipa Radija Petnjica.
Ono što vlasnik ovog Elis Skenderović velelepnog kompleksa ističe kao problem to je nedovoljna podrška Opštine Petnjica i TO jer kako je naveo, čak ne postoje ni adekvatni putokazi koji bi uputili turiste i goste, koji dolaze iz različitih krajeva svijeta baš da odmore i dopune baterije u ovom etno selu, a oni koji su bili u prilici da jednom posjete ovo mjesto rado mu se opet vraćaju, pored toga ovo je prvo i jedino etno selo u Petnjici.

Iako, ovo etno selo ima i sada veoma bogat sadržaj, planovi u bliskoj budućnosti jesu upotpunjavanje sadržaja dnevnim aktivnostima, kroz ponudu aktivnog odmora za turiste i goste spadaju dnevne aktivnosti kao što su: pješačenje, vožnja kvada, vožnja bicikla, jahanje konja i mnoge druge aktivnosti koje će upotpuniti sadržaj koji pruža Hotel&Camping Etno selo ,,Vrelo” Trpezi.

Ostali sadržaji Etno sela ,,Vrelo” Trpezi uključuju sadržaje za sastanke i dečije igralište. Osoblje objekta za vas može organizovati planinarske izlete i panoramsko razgledanje.

Za dodatne informacije i rezervacije možete pozvati na sledeći broj telefona: +38269085167

ERIS BABAČIĆ