NASTAVLJENA TRADICIJA: FK PETNJICA – EVROPA 5:5

U subotu,05.08.2023.godine odigrana je tradicionalna, revijalna fudbalska utakmica FK Petnjica – Evropa. Konačan rezultat je bio 5:5

Na terenu u Gusarama snage su odmjerile Kadetska selekcija Fudbalskog kluba Petnjica i takodje podmlađena selekcija Evrope, koju su činili fudbaleri porijeklom iz Petnjice, a članovi mlađih kategorija raznih fudbalskih klubova sirom Evrope i nekoliko iskusnijih fudbalera.
Da utakmica protekne u skladu sa pravilima fudbalske igre postarao se Isat Nane Muhovic, fudbalski sudija iz Švajcarske, inače bivši fudbaler Fudbalskog kluba Petnjica, a sada veliki navijač i prijatelj našeg kluba, koji je za ovu priliku donio simboličan poklon, fudbalsku loptu.
Ova utakmica je bila prilika da se naša publika upozna sa Kadetskom selekcijom Fudbalskog kluba Petnjica, koja će ove godine prvi put nastupiti u Drugoj Kadetskoj ligi Crne Gore, zajedno sa jos 16 klubova.
Biće to prava prilika da nasi dječaci pokažu svoje fudbalsko umijeće sirom Crne Gore, a i prilika za naše navijače da na domaćim utakmica daju podršku ovim mladićima za dalji napredak.
Premijerna,prva utakmica naših dječaka u Drugoj Kadetskoj ligi je zakazana za 21.08.2023.godine u Budvi, kada će naši fudbaleri gostovati istoimenom fudbalskom klubu.
ERIS BABAČIĆ