BIZNIS AGRO KLUB: BIHORSKE SVJEŽE KOKICE KOD ,,Akija i Dekija”

Nedavno, u Petnjici pojavio se još jedan od noviteta. Naime, dvojica “saboraca” i entuzijazista Arnes Latić i Denis Ramdedović odlučili su se da zajedničkim snagama pokrenu biznis i samim tim Petnjici i njenim građanima ponude nešto novo. U pitanju su svježe bihorske kokice.

Oni su uvidjeli da prodaja kokica na otvorenom u gradu može privući mušterije, a isto tako i zaradu pa su se odlučili za nabavku kisoka i prateće opreme kako bi započeli sa radom.

Osim sto prate različite događaje i manifestacije u centru Petnjice njihov prepoznatljiv kiosk sa kokicama smo pronašli i na saboru Turjak.

U razgovoru sa Denisom Ramdedovićem saznali smo da posao koji su pokrenuli 13. jula im za sada dobro ide i da od tada svako veče kiosk i prodaja dobro posluju. Ono što im je najdraže od svega je to da su mušterije zadovoljene.

,,Došli smo na ideju da Arnes i ja Petnjici pružimo nešto novo i tako smo se odlučili za pokretanje biznisa sa prodajom kokica. Krenuli smo 13. jula i mogu vam reći da za sada dobro funkcioniše. Najvažnije od svega nam je to što su mušterije zadovoljne” kazao je Denis Ramdedović.

I bio je potpuno u pravu, mušterije su oduševljene ovom idejom kao i samim ukusom i kvalitetom kokica, pa se za ovaj dvojac mogu čuti samo riječi hvale.

Dokaz da je u Petnjici potrebna samo dobra i zdrava ideja za uspjeh i biznis, koji će se postepeno razvijati….

ERIS BABAČIĆ

Projekat Biznis Agro Klub podržan je od strane Ministarstva kulture i medija.