Lijep gest Nusreta Agovića: U PETAK BESPLATNA MASAŽA KIROPRAKTIKA ZA GRAĐANE PETNJICE

Nusret Agović, koji radi i boravi u Luskemburgu, u želji da pomogne svojim ljudima u zavičaju, s obzirom na to da već dugi niz godina pomaže ljudima u dijaspori, koji osjećaju bol u leđima i vratu različitim tretmanima, masažom i kiropraktikom, odlučio je da građanima Petnjice u petak, 14.04.2023. godine, sa početkom od 09.00h u Bošnjačkom kulturnom Centru Sandžak priušti masažu potpuno besplatno.

Dobra vijest za sve građane Petnjice koji imaju problem sa bolom u leđima, vratu i kičmi, kao i za one slabijeg materijalnog stanja koji nijesu u mogućnosti da priušte sebi ovaj tretman, u petak ga mogu dobiti potpuno besplatno.

On je za naš portal kazao da želi na ovaj način da pomogne ljudima u Petnjici, jer kako kaže, ljudi iz Petnjice su veoma vrijedni i sve im je preče nego svoje zdravlje.

,,Pošto sam tu, u svom zavičaju, želim da izađem u susret svojim građanima koliko mogu da pomognem, da se bolje i lakše osećaju uz tretman masaže i Kiropratike/Osteopatiom, da otklone blokadu u tijelu, da lakše dišu.

Danas se uloga kiropraktike u tretmanu bola u vratu, krstima, zatim kod muskuloskeletnih poremećaja, ne može negirati. Najviše sredstava izdvojeno je za provjeru efikasnosti kiropraktike u tretmanu lumbalnog sindroma. Kiropraktika je, u odnosu na druge metode, dokazano najefikasnija u tretmanu diskus hernija lumbalnog i cervikalnog dijela kičme.

Takođe, Nusret Agović je pozvao sve zainteresovane da na taj dan upriliče humanirarnu akciju, gdje će tom prilikom prikupljati novac za one kojima je zaista potrebna pomoć, u ovim Mubarek danima mjeseca Ramazana.

,,Tretman je GRATIS/BESPLATAN. Ako neko ima neku ideju da kroz ovaj vid tretmana takođe možemo prikupiti pomoć za nekog kome je pomoć zaista potrebna, možemo organizovati i humanitarnu akciju taj dan“, zaključio je Nusret Agović.

Ukoliko želite da se prijavite za potpuno besplatnu masažu, možete se obratiti novinaru i članu ekipe Radija Petnjica, Erisu Babačiću na brojeve telefona:

069-670/864 i 069-279/109

ERIS BABAČIĆ