HASIM RAMDEDOVIĆ DONIRAO SEDAM REFLEKTORA ZA STADION U GUSARAMA: USKORO UTAKMICE I U VEČERNJEM TERMINU

Poslednjeg dana 2022. godine, pored nagrade za pionirsku selekciju, stigla je još jedna lijepa vijest za Fudbalski klub Petnjica.

Naime, sugrađanin i veliki navijač Hasim Aka Ramdedović, koji živi i radi u Minhenu u Njemačkoj je sekretaru Fudbalskog kluba Petnjica, Anelu Muratoviću, uručio donaciju- sedam reflektora i prateći razvodni ormar za osvetljenje stadiona u Gusarama.

,,Ova vrijedna donacija je veoma značajna, jer daje novu dimenziju za rad i odigravanje utakmica, a sigurno ce biti i veoma atraktivno za našu publiku“, saopštili su iz Uprave Fudbalskog kluba Petnjica.

Naravno, sama donacija ne znači i automatsko dobijanje rasvjete stadiona. Još uvijek se moraju obezbijediti stubovi za reflektore i prateća oprema, ali u Fudbalskom klubu Petnjica vjeruju da, uz zajedničku saradnju Uprave kluba, opštine Petnjica, Fudbalskog Saveza Crne Gore i naših prijatelja iz dijaspore, nećemo dugo čekati trenutak kada će se treninzi i utakmice na stadionu u Gusarama odigravati u večernjem terminu.

Nakon projekata opremanja prostorija ispod tribine stadiona i kompletiranja ograde stadiona, koji su realizovani u prethodne dvije godine, ovo će biti još jedan korak naprijed ka kompletiranju stadionske infrastrukture u Gusarama.

,,Jos jednom se zahvaljujemo Hasimu Aki Ramdedoviću na vrijednoj donaciji, ali i svima onima koji su na bilo koji način, u bilo kom trenutku, pomogli naš fudbalski klub“, zaključili su iz Uprave Fudbalskog kluba Petnjica.

ERIS BABAČIĆ