DOKLE SEŽE NEMAR: I STARI KREVET NA DIVLJOJ DEPONIJI, KOMUNALNO ČISTI, ALI JE SMEĆA U PRIRODI SVE VIŠE

Da nam se savjest odavno svela na pronalazak ,,zgodnog mjesta“ za odlaganje otpada i stvari koje nam više nijesu potrebne govori i činjenica, a i ružna slika koja nam dolazi sa putnog pravca Šume-Trpezi, gdje je nesavjesni mještanin ovog sela ili grupa njih odložili krevet pored glavnog puta i tako još jednom poslali ružnu sliku iz Petnjice u javnost.

Radnici Komunalnog preduzeća su intervenisali po ko zna koji put na ovoj lokaciji i danas su izašli na teren i uklonili krevet i ostali otpad, uprkos kontejnerima koji se nalaze na ovom mjestu. Mještani nastavljaju po starim navikama da odlažu smeće pored puta i van kontejnera, nerijetko se na ovom mjestu takođe mogu naći i uginule životinje.

Iz Komunalnog preduzeća apeluju da trebamo da se svi udružimo u rješavanju ovog problema i tako uložiti dodatni napor, da Petnjica bude ljepša, a to možemo samo ako zajedničkim snagama pomažemo jedni drugima.

,,Zahvaljujemo se portalu Radija Petnjica koji prati rad Komunalnog preduzeća i pokušava svojim tekstovima da podigne svijest kod građana na veći nivo, da svi snažnije pomognemo u očuvanju životne sredine u našoj opštini, kao i to da Petnjica bude čista“  saopštili su iz Komunalnog preduzeća.

ERIS BABAČIĆ