Đurović: Petnjica se ponosi bogatstvom različitosti i multietničkim skladom

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović uputila je čestitku povodom 4. avgusta, Dana opštine Petnjica, predsjedniku Opštine Samiru Agoviću, predsjedniku Skupštine opštine Mehmedu Adroviću, odbornicima i svim građankama i građanima ovog grada.

– U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime najsrdačnije čestitam 4. avgust, Dan opštine Petnjica. U susret proslavi prve decenije povratka statusa opštine Petnjica, izražavam najiskrenije želje za blagostanje i prosperitet svih stanovnika ovog grada – navela je Đurović u čestitki.

Ona je istakla da se Petnjica, jedna od najmlađih crnogorskih opština, ponosi bogatstvom različitosti i multietničkim skladom, ali i obiljem prirodnih resursa.

Smatra da su turistički potencijali ovog kraja nedovoljno iskorišćeni, ali izražava uvjerenje da će kvalitetna promocija ponude doprinijeti da se Petnjica bolje pozicionira na turističkoj mapi, te da se izazove veća zainteresovanost turista za istraživanje ovog područja.

– Koristim priliku i da izrazim dužno poštovanje i zahvalnost svim Bihorcima u dijaspori koji nisu zaboravili odakle potiču i nesebično investiraju u razvoj svog zavičaja – poručila je Đurović u čestitki.