DŽIP KLUBOVI “BIHOR” I “BAĆO” USPJEŠNI NA DŽIPIJADI „ IZAZOV BJELASICE”

Džipijada Izazov Bjelasice

Džip klubovi “BIHOR” i “BAĆO” bili su uspješni na džipijadi “Izazov Bjelasice” održane u opštini Bijelo Polje, a čiji je organizator bio „Off road team Bijelo Polje“.

Članovi džip kluba BAĆO su osvojili nagrade u kategoriji Soft 1 –  II mjesto Melisa Hodžić, Soft 2 – I mjesto  Miro Hodžić i u Soft 3 – III mjesto Miko Skenderović, a član džip kluba BIHOR Edin Medo Latić osvojio je III mjesto u kategoriji Soft 2. Veoma zapaženi rezultati učesnika iz Petnjice potvrda su da je ova vještina jako popularna u Bihoru i da je izuzetan potencijal koji se može koristiti za razvoj turizma i promociju Bihora i opštine Petnjica uopšte.

Ova manifetsacije je uvertira za tradicionalnu manifestaciju koja se početkom avgusta održava u Petnjici.

Naime, Džip Klub BIHOR, 7. avgusta 2022. godine, organizuje tradicionalnu međunarodnu džipijadu „Beauty of Bihor“, koja je po mnogim ljubiteljima ovog sporta svrstana u sami vrh reginalnih događaja. Organizator očekuje veliko učešće off road klubova iz Crne Gore ali i iz susjednih država, što je bila dosadašnja praksa. Podsjećamo sve zainteresovane da se na vrijeme prijave i obezbijede svoje učešće na ovoj manifestaciji.

Džip Klub Bihor izražava zahvalnost organizatorima „Off road team Bijelo Polje“, na veoma uspješnoj organizaciji dvodnevne off road manifestacije.

Iz Petnjice su učestvovali članovi Džip Kluba BIHOR i Džip Kluba BAĆO. Članovi ovih klubova se zahvaljuju organizatoru na srdačnom gostoprimstvu i izuzetnoj organizaciji pomenute manifestacije.